Fri Frakt Inom Sverige!

0

Din kundvagn är tom

 • Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • FAQ

  Köpvillkor

  MikeBike.se använder Klarna, kortbetalningar, Apple Pay, Google Pay och PayPal som betalväxlar.

  Stripe (Kortbetalningar)

  Det går bra att betala med bl.a. VISA, Mastercard, Discovery & American Express via Stripe betalväxel som NUCMiniPC.se använder främst för kortbetalningar. Pengarna reserveras på ditt bankkonto när du bekräftar din order och dras sedan från kontot när produkten blir levererad. Notera att dina pengar kan komma att dras från kontot innan produkten har skickats om det avser förhandsbokningar och beställningar som ligger längre fram i tiden.

  På Mikebike.se erbjuder vi alltid fri frakt med hemleverans till Sverige, Norge, Danmark, Finland och resten av Europa på alla våra produkter.

  Oberoende av leveransvillkor levereras samtliga beställda ordrar från vårt lager till slutdestination oftast inom 2-7 arbetsdagar.

  Om produkten du beställt är slut i lager, kan detta medföra upp till 5-10 arbetsdagars leverans då vi skickar produkten från våra leverantörers utlandslager/fabrik direkt till dig. I det fallet hör vi av oss och meddelar dig!

  Du som konsument har rätt att ångra ditt köp utan specifik anledning inom 30 dagar från det att du tagit emot varorna. Du får packa upp och titta på varorna, men både produkten och förpackningen ska bifogas i väsentligt oförändrat skick (enligt föreskrifter i Distans och hemförsäljningslagen), dvs oanvända, hela och rena.


  Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp eller vid byte. På Mikebike.se gäller 30 dagars öppet köp, likaså 30 dagars bytesrätt. Ångerfristen gäller från den dag du mottagit produkten.

  Vid ej uthämtade varor debiteras man som kund bägge fraktkostnaderna (dit och tillbaka).


  För godkänd retur oavsett åberopande av ångerrätt, öppet köp eller byte måste handlingar medfölja returen som kopplar varorna till ditt kundnummer och ordernummer.


  Bestämmer du dig för att returnera hela eller delar av din beställning ska du självklart inte betala för dessa varor.

  Skulle du ha problem med att förfallodatumet närmar sig slutdatum i och med retur så ber vi dig att kontakta oss eller vederbörande betalväxels kundservice, så hjälper de eller vid dig vidare!

  Varan ska alltid ligga i originalförpackning. Silvertejp eller Eltejp på originalförpackningen godtas ej vid retur.

  Vid åberopande av ångerrätt eller öppet köp görs återbetalning av köpbeloppet via samma betalsätt som köpet. Skulle ni upptäcka att produkten har någon defekt/skönhetsfel skall detta rapporteras inom de första 14 dagarna.

  Hör alltid av dig i första hand till oss på info@mikebike.se så hjälper vi dig!

  Generella villkor

  I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Mer konkret innebär detta att din beställning lagras i vår webbutik och/eller i vår egen server.

  Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister.

  Kontakta i så fall vår kundservice. Vi försäkrar att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.

  Vi friskriver oss allt ansvar beträffande eventuella legala förhinder eller förordningar, nuvarande eller framtida beträffande försålda produkter. All information på hemsida respektive manualer är vägledande och det åligger installatören att på eget ansvar eventuellt anpassa produkten eller eventuella särskilda konstruktioner för kompatibilitet. Vissa produkter kan ha speciella sladdar eller fästen då viss modifiering kan krävas. Säljaren kan ej lastas för felaktig hantering eller egna åtgärder vidtagna i samband med köp, installation eller bruk. Vid tveksamhet bör en fackman anlitas för installation. Sådan kostnad är exklusivt din egen.

  Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns, återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod inom 10 arbetsdagar. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.
  Om det har gått mer än 15 arbetsdagar sedan vi godkände din retur, vänligen kontakta oss på info@mikebike.com.

  Mikebike.se – Elcyklar till bäst pris i Norden! Fri Frakt!